Psychosociaal therapeut, practitioner EFT 

Metty  Groenwold

 


Mijn naam is Metty Groenwold, ik ben geboren op 19 maart 1960, samen met mijn man woon ik ruim 38 jaar in Loppersum. We hebben samen drie uitwonende kinderen en acht kleinkinderen.

Vanaf mijn 16e jaar ben ik administratief bezig, door de jaren heen is er veel veranderd, vooral het persoonlijk contact met de klanten ben ik gaan missen. Omdat mijn passie sociaal is ben ik in 2009 begonnen met de opleiding ervaringsgericht psychosociaal therapeut, een opleiding die mij veel  heeft geleerd over mijzelf, maar ook over de mensen om mij heen.

Doordat het leven mij zowel positieve en negatieve perioden heeft gebracht, kan ik spreken van ervaring, ook mede door dat ik een aantal jaren een mevrouw met psychische klachten heb begeleid. Inmiddels ben ik 8 jaar bezig als psycho sociaal therapeut, het is heel fijn en dankbaar werk om mensen te kunnen helpen naar een beter leven.

 


 

Opleidingen 

1972-1976             MAVO-4

1977                      Certificaat baliemedewerkster

1990                      Computerboekhouden MKB    

1991                      Basiskennis Boekhouden

1994                      Instructeur A zwemmend redden

2005                      Loonadministratie LPD

2011                      Practitioner EFT

2009-2012             Ervaringsgericht psycho sociaal therapeut

2016                      Certificaat All-Round Magneet Masseur

 

Hobby’s

Tuinieren, fietsen, zwemmen, schaatsen, handwerken, bakken, bloemstukken maken.